Lisanslı Üretici Kategori Bayrakları

Yüklendi: 27.10.2010
Güncellendi:

LÜ1: 1ci Sınıf Lisanslı Üretici Bayrağı - BCD/LÜP kurallarına uyarak 1,5 sene üretim yapmış Lisanslı Üreticiler bu bayrağa hak kazanırlar.

LÜ2: 2ci Sınıf Lisanslı Üretici Bayrağı - BCD/LÜP kurallarına uyarak 1 sene üretim yapmış Lisanslı Üreticiler bu bayrağa hak kazanırlar.

LÜ3: 3ci Sınıf Lisanslı Üretici Bayrağı - BCD/LÜP kurallarına uyarak 6 ay üretim yapmış Lisanslı Üreticiler bu bayrağa hak kazanırlar.
Üretime başlayan Lisanslı Üreticilerin hepsi LÜ3 bayrağı ile başlarlar.

LmÜ1: 1ci Sınıf Lisanslı mikro-Üretici Bayrağı - BCD/LÜP kurallarına uyarak 1,5 sene üretim yapmış Lisanslı mikro-Üreticiler bu bayrağa hak kazanırlar.

LmÜ2: 2ci Sınıf Lisanslı mikro-Üretici Bayrağı - BCD/LÜP kurallarına uyarak 1 sene üretim yapmış Lisanslı mikro-Üreticiler bu bayrağa hak kazanırlar.

LmÜ3: 3ci Sınıf Lisanslı mikro-Üretici Bayrağı - BCD/LÜP kurallarına uyarak 6 ay üretim yapmış Lisanslı mikro-Üreticiler bu bayrağa hak kazanırlar.
Üretime başlayan Lisanslı mikro-Üreticilerin hepsi LmÜ3 bayrağı ile başlarlar.

Damızlık Defteri Bayrağı : Dernek Damızlık Defterine katılabilmiş en az 5 yavru üretmiş Lisanslı Üreticilere veya Lisanslı mikro-Üreticilere verilmektedir

M : Mükemmel : BC üretimi konusunda mükemmel bir seviyeye gelmiş, her üretimi Dernek Damızlık Defterine kayıtlanan ve aynı zamanda senelik 6 adet Program Danışman Kontrollerinden başarıyla geçmiş, Lisanslı Üretici.