LÜP:Lisanslı Üretici Programı

Yüklendi: 27.10.2010
Güncellendi:

Border Collie Derneği, sağlıklı ve doğru aynı zamanda doğal BC yavruları üretimini desteklemek amacıyla Lisanslı Üretici Programını (LÜP) başlatmış bulunmaktadır.
BC üretimi yapmak isteyen mikro-üreticiler, köpek kulüpleri veya köpek bakımı ve barındırması hususunda hizmet veren ve yeterince geniş alana sahip olan birimler bu programa katılabilir ve değişik tiplerde veya her tipte BC üretimi yapmak üzere aday olabilirler.
BCD’nin bu program içinde Lisanslı Üreticinin kabul etmesi gereken, sağlıklı ve doğal üretimi cesaretlendirici, bir takım şartlar bulunmaktadır.
Aynı zamanda, lisanslı üretici olan her kişi veya kuruluş web sitesinde LÜP logosunu ve bayrağını kullanabilme hakkına sahip olacaktır.

Lisanslı Üretici Programına hemen bugün katılın !!!
Bugün hemen Lisanslı Üretici Programına, Kayıt Formu’ndaki soruları cevaplandırarak kayıt olun. LÜP Komitesinin incelemesinden hemen sonra LÜ olarak BCD listesinde adınız belirtilsin. Unutmayın, Lisanslı Üretici olmak için öncelikle BCD'nin asil-üyesi veya kurumsal-üyesi olmak şart. Ücretlerin ödenmesiyle, ücretsiz Yavru-Bul-Servisi’nden yararlanmanıza ve de yavru edinecekler nezdinde LÜP listesinden olmanızın getirdiği avantajları kullanmanıza imkan verilmiş olsun. Programa Giriş Ödentisi olarak 50,-TL, devamında her sene 30,-TL senelik bir bedel karşılığında LÜP ayrıcalıklarından yararlanmaya HAZIR MISINIZ?

LÜP KABUL KOMİTESİ ve KOMİSERLER

LÜP Kabul Komitesi:
Dr. Haldun MERGEN, Sc.D.
Dr. Tunay GÜRSEL, Prof.VetHek.
Dr. Rıfat ÇELEBİ, Prof. Sc.D.

Komiserler: