İZMİR-KARABURUN ETKİNLİKLERİ 19 Mayıs 2008

19 Mayıs 2008 Gençlik ve Spor Bayramı’nı gençler spor yaparak kutlar da BCD herhangi bir etkinlik yapmaz mı?

İzmir Karaburun Kaymakamlığınca düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı gösterileri çerçevesinde,  Sayın Sinan Kaleli’nin başkanlığındaki  Myway Border Collies-Karaburun ve Sayın Vet. Hekim Tarkan Özvardar başkanlığındaki Canine College Köpek Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi-Ankara da Köpekli Sporlar dalında bir gösteri sunacaklardır.

Myway Border Collies doğrudan BCD üyesi iken, Tarkan Özvardar da Köpekli Sporlar Danışmanlığı görevini yüklenmiş değerli bir üyemizdir.

Derneğimizin maskotu Whisky ve oğlu Rhino engelli parkur, trick ve frisbee gösterisi yaparlarken, diğer taraftan çoban köpekleri kategorisinde, Vagus Belit ve Vera koruma ve itaat gösterisi sunacaklardır.

Tüm köpek severler bu etkinliklere davetlidir. Gelemeyenler için fotograf ve video çekimlerimizi yine bu platformda seyirlerinize sunacağız.

Sevgi ve saygılarımızla
BCD