1.İSTANBUL SEMİNERİ

1.İstanbul seminerimizi 5 Temmuz 2008 Cumartesi günü, saat 13:30’da Beykoz Akbaba Yolu, Çiftlik-91’de düzenliyoruz.
Seminerimizin konusu: “Sürü Gütme Köpeği Olarak Neden Border Collie?”

Tüm köpek severlerin katılmasını beklediğimiz bu toplantı bir öğlen yemeğindeki tanışma ve sohbetin ardından seminer konusundan yararlı bilgiler edinilmesini amaçlamakta.

Bu bağlamda, katılımcı sayısını tespit edebilmek ve o yönde katering servisini  programlayabilmek amacıyla  dernek telefon, faks veya e-postalarından ön rezervasyonunuzu yaptırmanızı önemle rica ediyoruz.

Seminere katılım en az 50-YTL’lik bağış karşılığıdır.
Bağışlarınızı, ön-rezervasyonunuz esnasında;
Garanti Bankası Acarkent Şubesi(665),
Border Collie Derneği,
YTL Hesabı: 6299956 ‘na doğrudan veya EFT yoluyla on-line yapabilirsiniz.

Tel: +90-(0)216-355 42 54   Fax: +90-(0)216-478 19 13

e-Posta : bcd@border-collie-dernegi.org

ULAŞIM:
Seminer Yeri: Çiftlik-91; Akbaba Yolu, Çifteçınarlar Mevkii, Beykoz
Tel: 0216.323.1642 – 0216.323.7494
Toplantı Başlangıcı: 13:30

Avrupa yakasından gelirken:
FSM Köprüsünü geçişten sonra ilk çıkıştan Kavacık istikametinde çıkılıyor.
Dümdüz hiç sapmadan üst geçitin altından geçerek Riva Yolu takip ediliyor.
Viyadükler geçilince doğrudan Riva tüneline giriliyor. Bu yol Kaymak Dondurana gider
Tünel bitimi dümdüz aşağıya iniliyor.
Yol bitimindeki noktadan sola dönülüyor ve dümdüz devam ediliyor hiç sapmadan.Bu yolun adı Riva-Beykoz yoludur.
Tabelalar görüldüğünde sağ yol takip ediliyor ve Akbaba köyü istikameti alınıyor.
Bu yolda sağ tarafta Kaymak Donduran mesire yeri, solda ise fidanlık görülür.
Bu yolun bitiminde, bu yolu dik kesen bir yola ulaşılır. Burada Beykoz tarafına sola dönülür.
500 metre sonra sağda Çiftlik-91’in çok büyük tabelası görülür. O sokağa sapılır ve 100m sonra sağdan Park yerine varılır.

avrasyadan

Anadolu yakasından gelinirken:
FSM Köprüsü TEM otoyolu takip edilir.
Köprüden önce son çıkış olan Kavacık çıkışından çıkılır.
Dümdüz hiç sapmadan üst geçitin altından geçerek Riva Yolu takip ediliyor.
Tünel bitimi dümdüz aşağıya iniliyor.
Bu yolda sağ tarafta Kaymak Donduran mesire yeri, solda ise fidanlık görülür.

avrasyadan

Beykozdan Gelirken:
Beykozdan sonra Yalıköy geçilir.
Ortaçeşmede sağdan Akbaba istikametine dönülür.
700m sonra solda Çiftlik-91’in büyük tabelası görülür.
Sola o sokağa sapılır ve 50m sonra sağdan Park yerine varılır.

Beykozdan beykozdankrok

Mönü:
Zeytinyağlı + Mevsim salatası + Paçanga Böreği + Et veya Tavuk Sote + Meyva + Meşrubat (Alkollü içki ekstradır)

Başadön