2009 SENESİ BORDER COLLIE DUVAR TAKVİMİ FOTOGRAF YARIŞMASI

Sevgili Dostlar,

2009 senesi için, her ay sayfasını güzel bir border collie portre ve/veya border collie içerikli manzara fotografının süslediği bir duvar takvimi hazırlığı içerisine girdik.

Bu sayfaları süsleyecek olan fotografların seçimlerini bir dijital fotograf yarışması sonunda yapmayı düşünüyoruz.
Katılımcılar renkli fotoğraflarını 31 Ekim 2008, Cuma  gününe kadar BCD e-mail adresine dijital olarak yollamalarını bekliyoruz.
Katılımcılar en fazla 10 (on) adet fotograf yollayabilirler.
Yollanacak fotoğraflar  (1536 x 2048)pixel boyutlarını geçmeyip 500KB ile 1MB arasında bulunmalıdır.
Yollanacak fotoğraflar çerçevesiz halde yollanmalı ve photoshop uygulanmamış , tamamen fotoğrafçının kendi  çekmiş olduğu karelerden oluşmalıdır.
Yarışma sonunda 12 adet fotoğraf seçilecektir. Ödül olarak seçilen fotoğrafların sahiplerinden BCD üyesi olanlara 2 senelik aidat ödemeksizin üyeliklerinin devam etmesi; üye olmayanlara ise giriş ödeneğini ve senelik üye aidatını ödemeksizin üyelik hakkı verilecektir.
Ödüller, yeri, saati ve ücreti önceden tüm katılımcılara e-mail vasıtasıyla haberdar edilecek olan, 15 Kasım 2008, Cumartesi günü yapılacak bir gala yemeğiyle kazanan katılımcılara sunulacaktır.

Ödül alan fotoğraflar ödül töreninden sonra Border Collie Derneği (BCD) uhtesine geçer ve her türlü kullanım hakkı, fotoğrafçısının adı soyadı sağ alt köşesine yazılı olmak kaydı şartıyla, BCD’ye ait olur.

Unutmayınız !!
Border Collie Duvar Takvimi Fotoğraf Yarışmasına katılmak için Border Collie sahibi olmak gerekmediği gibi;
Border Collie Derneği üyesi olmak için de Border Collie sahibi olmak gerekmemektedir.

BCD

KATILIMCI LİSTESİ

Border Collie duvar takvimi için hiçbir katılımcı başvuruda bulunmamıştır. Dolayısıyla bu sene Border Collie Duvar Takvimi yayınlamaktan vazgeçmiş olduğumuzu üzülerek belirtmek istiyoruz.

Zannediyoruz ki kazananlara verilen ödüller cazip gelmediğinden katılımcılardan bu sene yoksun kaldık. Umuyoruz ki gelecek sene daha cazip ödüllerle bir takvim yayınlama fırsatını uygun bir sponsor ile birlikte yakalarız.

BCD